Οδοντικά Εμφυτεύματα

Αν ένα δόντι σας έχει χαθεί, όπως θα έχετε διαπιστώσει, και άλλα πράγματα έχουν χαθεί. Ίσως έχει χαθεί το φυσικό σας χαμόγελο ή η δυνατότητα να δαγκώσετε ένα μήλο, ένα μπισκότο ή κάποια άλλη σκληρή τροφή. Επίσης, μπορεί να έχει επηρεασθεί η αυτοπεποίθησή σας, να νιώθετε άσχημα που στα δόντια σας υπάρχει κάποιο κενό που κάποιες φορές μπορεί να είναι ορατό και στους άλλους.

Την λύση σε αυτά τα προβλήματα την έχουν δώσει τα εμφυτεύματα δοντιών. Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν πίσω τους έρευνα και εξέλιξη πλέον των τριάντα ετών. Είναι απόλυτα ασφαλή και βιοσυμβατά λόγω του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένα. Το υλικό αυτό ονομάζεται τιτάνιο το οποίο χρησιμοποιείται στην ιατρική για περισσότερο από πενήντα χρόνια.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα μας δίνουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε ένα ή περισσότερα δόντια που έχουν χαθεί χωρίς να καταστρέψουμε τροχίζοντας τα γειτονικά υγειή δόντια που παραμένουν στο στόμα. Τα εμφυτεύματα δοντιών επίσης μπορούν να δώσουν λύση σε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου δόντια στο στόμα τους και χρησιμοποιούν τεχνητές οδοντοστοιχίες.